Ultimul pas este sigilarea plicului. Romanii au fost primii care, începând cu secolul al XVI-lea, au utilizat ceara roșie pentru sigilarea scrisorilor, iar pe lângă faptul că astfel se putea verifica dacă plicul a fost deschis, sigiliul oferă și o notă de eleganță. Acum îți poți personaliza sigiliul cu designul și nuanța dorită, dar poți opta și pentru unul dintre modelele noastre (cu drag, bujor, magnolie, rozmarin, copac, coroniță, pană și inimă)

GHID

     Odată ce ți-ai ales tipul de hârtie/carton pe care va fi tipărit designul grafic, urmează să alegi plicul. Dacă ai optat pentru hârtia manuală, atunci o alegere excelentă poate fi un plic realizat tot din hârtie manuală având aceeași textură și nuanță, însă, poți opta și pentru plicurile cartonate.

    Pentru cartonul din bumbac sunt disponibile toate nuanțele de mai jos, însă, pentru invitațiile tipărite pe hârtie manuală sunt disponibile doar nuanțele marcate cu *.

 

       Știm că cea mai mare provocare a ta în acest moment este să îți realizezi o invitație de nuntă cu un design care să exprime eleganță și rafinament, astfel încât, cei dragi să rămână impresionați. Vestea bună este că te afli în locul potrivit. Suntem încântați să lucrăm cu oameni ca tine pentru că și noi iubim eleganța, simplitatea și mai ales materialele de calitate. Vrem să îți oferim acum câteva sfaturi utile care te vor ajuta să îți realizezi cea mai frumoasă invitație:

 

designul

      Cel mai important lucru pe care ar trebui să îl conștientizăm este că aspectul unei invitații va genera în mintea invitaților tăi o primă impresie despre evenimentul la care urmează să participe. Dacă invitația oferită este una elegantă, cu siguranță se va gândi că evenimentul va fi unul pe măsură și invers. Coco Chanel spunea că simplitatea este cheia eleganței adevărate, așa că te sfătuim să optezi către un design cât mai delicat care să nu fie încărcat de multe elemente grafice sau foarte mult text. Locul, data și ora evenimentului sunt primele lucruri pe care le căutăm cu privirea atunci când ne uităm la o invitație. Nimeni nu vrea să fie nevoit să citească mult text doar ca să afle aceste detalii.

 

tipul de hârtie/carton

     După ce ai stabilit care va fi textul invitației, urmează să te hotărăști asupra materialelor și accesoriilor dorite, iar aici nu ne putem abține să nu îți recomandăm hârtia manuală (realizată manual din hârtie reciclată) cu margini naturale, nefinisate care oferă designului un aspect luxuriant, însă, o alegere foarte bună poate fi și cartonul din bumbac:

 

 

HOME

Invitatii de nunta cu design personalizat
Invitatii de nunta cu design personalizat