Invitatii de nunta cu design personalizat
Invitatii de nunta cu design personalizat

Dacă ai cumpărat un produs online de pe www.invogueart.ro și nu ești suficient de  satisfăcut, ai  dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile.

Dacă dorești să returnezi un produs, te rugăm, să ne anunți pe e-mail la adresa office@invogueart.ro în termen de cel mult 14 zile cu privire la intenția ta de a returna produsul. Dupa anunțarea intentiei de returnare ai 14 zile în care produsul trebuie sa ajunga la noi. Rambursarea banilor sau shimbarea produselor se face în cel mult 14 zile după ce produsul cumpărat inițial a ajuns la noi. Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. Produsele care nu sunt personalizate in nici un fel trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost trimise, fara sa prezinte deteriorari sau lipsuri si sa contina toate documentele care le-au insotit.

In cazul produselor care prezinta deteriorari sau defecte, returul se face doar pe baza unei descrieri cat mai clare a problemei insotita de fotografii care sa justifice problemele. Produsele care au fost deteriorate de catre tine nu pot fi returnate.

 

 

 

 

POLITICA DE RETUR

HOME