Invitatii de nunta cu design personalizat
Invitatii de nunta cu design personalizat

TERMENI ȘI CONDIȚIIInvogue Media S.R.L. cu sediul social pe strada Valea Ursoii, nr 78, camera 7, Com. Valea Calugareasca, judet Prahova, avand cod unic de inregistrare 39149661 si nr. de ordine in registrul comertului j29/716/05.04.2018 administrata de Cosmin Andrei Gheorghe si reprezentata online prin intermediul paginii web www.invogueart.ro.ro, se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, recomandam citirea cu atentie a acestora.

Invogue Media S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau chiar in totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului www.invogueart.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web www.invogueart.ro.

Informam pe aceasta cale ca putem schimba structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire ale site-ului in orice moment. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

Invogue Media S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura buna functionare a site-ului web www.invogueart.ro si incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Dreptul de autor
Toate fotografiile si textele de pe acest site apartin Invogue Media S.R.L. si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

 

Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind adresa de mail office@invogueart.ro sau folosind formularul de contact

 

POLITICA DE LIVRARE:

 

Livrarea produselor se face doar prin curier rapid, în sistem door-to-door, iar urmărirea comenzii se face folosind numarul AWB primit in emailul de confirmare a expedierii, pe site-ul companiei de curierat.

 

 

 

COSTUL DE LIVRARE:

 

Costul de livrare pentru produsele din SHOP va fi de 25 lei și va fi este suportat de client. Acesta se va adăuga automat la suma totală în coș.
Costul de livrare pentru restul produselor va fi calculat în funcție de greutate și localișie. Acesta va fi achitat de client la primirea pachetului.

 

DESIGN PERSONALIZAT

 

Costul unui design personalizat este de 1200 de lei și include crearea unui singur design după specificațiile clientului și 3 intervenții gratuite, minore asupra designului. Pentru modificările suplimentare se va percepe o taxă de 200 de lei/modificare.

Schimbarea designului cu unul nou presupune achitarea taxei de 1200 de lei.

La această taxă nerestituibilă se mai adaugă costul de producție care diferă în funcție de tiraj, materialele utilizate și accesorii.

 

 

TERMENI DE LIVRARE:

Termenul de livrare pentru produsele din SHOP este de maximum 5 zile lucrătoare, respectiv 12 zile lucrătoare pentru restul produselor. Sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători nu se fac livrări.

 

CONDIȚIILE DE LIVRARE:

Invogue Media S.R.L.  va asigura ambalarea produselor în mod corespunzător.

În cazul în care produsul/produsele comandate nu sunt disponibile, Invogue Media S.R.L. va contacta clientul pe e-mail sau telefonic pentru a-l informa despre această situație.

 

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa selectată în momentul validării comenzii pe site.

Clientul se obligă sa fie prezent la adresa de livrare indicată. În caz contrar acesta va supora taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări.

 

Clientul se obligă sa semneze bonul de livrare prezentat la primirea produselor comandate. De asemenea, clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate. Orice problemă tehnică sau defecte descoperite la deschiderea coletului trebuie aduse la cunoștință comerciantului în cel mult 3 zile de la data primirii coletului.
 

HOME