HOME

  1. ro
  2. en

DESIGN   PERSONALIZAT

Dacă îți dorești un set de papetărie personalizat, află că ești în locul potrivit.

Ne dorim să vă ascultăm și să vă cunoaștem, oferindu-vă tot sprijinul în crearea unui design cu adevărat unic și elegant, care să reflecte povestea și stilul vostru. Fiecare produs va fi este creat de la zero, acordând o atenție deosebită fiecărui detaliu.

 

PROCEDURA DE LUCRU

 

 

      Costul unui design personalizat este de 500 lei. La această taxă nerestituibilă se mai adaugă costul de producție care diferă în funcție de tiraj, materialele utilizate și accesorii.

costuri

SOLICITĂ OFERTĂ

Invitatii de nunta cu design personalizat
Invitatii de nunta cu design personalizat

I

Trimite-ne un e-mail în care să ne spui ce tematică ați ales pentru nunta voastră, paleta de culori și ce elemente grafice vă doriți să conțină invitația. Ne puteți atașa și imagini, astfel încât să putem înțelege cât mai bine ce vă doriți. De asemenea, vă rugăm să specificați și bugetul alocat.

II

Vom reveni pe e-mail cu o propunere bazată pe discuția anterioară, iar dacă totul este în regulă, putem începe colaborarea. Pentru a da startul colaborării noastre este necesară achitarea unui avans de 500 de lei (costul designului personalizat)

III

După achitarea facturii de avans,  vom începe să lucrăm la mostra digitală pe care o veți primi în termen de 4-5 zile lucrătoare. 

IV

După stabilirea designului final, se va achita diferența de plată, iar din acest moment invitațiile vor intra în producție și vor fi gata în termen de  12 zile lucrătoare.