IV

După stabilirea designului final, se va achita diferența de plată, iar din acest moment invitațiile vor intra în producție și vor fi gata în termen de  12 zile lucrătoare.

III

După achitarea facturii de avans,  vom începe să lucrăm la mostra digitală pe care o veți primi în termen de 4-5 zile lucrătoare. 

II

Pentru a da startul colaborării noastre este necesară achitarea unui avans de 30% din suma totală (costul designului personalizat plus costul de producție)

I

Trimite-ne un e-mail în care să ne spui ce tematică ați ales pentru nunta voastră, paleta de culori și ce elemente grafice vă doriți să conțină invitația. Ne puteți atașa și imagini, astfel încât să putem înțelege cât mai bine ce vă doriți. De asemenea, vă rugăm să specificați și bugetul alocat.

Invitatii de nunta cu design personalizat
Invitatii de nunta cu design personalizat

SOLICITĂ OFERTĂ

costuri

Costul unui design personalizat ce include și desen grafic este de 1200 de lei, iar pentru un design care include doar text, prețul este de 600 de lei. Acest lucru presupune crearea unui singur design după specificațiile clientului și 3 intervenții gratuite, minore asupra designului. Pentru modificările suplimentare se va percepe o taxă de 200 de lei/modificare.

Schimbarea designului cu unul nou presupune achitarea taxei de 1200 de lei, respectiv 600 de lei.

La această taxă nerestituibilă se mai adaugă costul de producție care diferă în funcție de tiraj, materialele utilizate și accesorii.

 

Dacă îți dorești un set de papetărie personalizat, află că ești în locul potrivit.

Ne dorim să vă ascultăm și să vă cunoaștem, oferindu-vă tot sprijinul în crearea unui design cu adevărat unic și elegant, care să reflecte povestea și stilul vostru. Fiecare produs va fi creat de la zero, acordând o atenție deosebită fiecărui detaliu.

 

PROCEDURA DE LUCRU

 

 

DESIGN   PERSONALIZAT

HOME